Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > BLOG > A megvalósult gondolat

A megvalósult gondolat


Amikor gondolataink hatással vannak érzelmeinkre, hatással bírunk magára az anyagra is.

Rendkívül szép példája saját életemben, hogy az érzelemmel telített vágy milyen tükörkép pontossággal jelenik meg a valóságunkban. 

Az első kép, néhány évvel ezelőtt született, egy nyaralás alkalmával fénykép formájában. Megfogott a hely bujasága, a falakról leomló dús növényzet, és elképzeltem, milyen kellemes lehet hasonló helyen élni. Gyönyörű emlékek fűznek ahhoz a nyaraláshoz! A képet éppen ezért, születésnapomra „fordította” gyermekrajzba az akkor 10 éves kislányom. Be is kereteztem, és az ebédlőnk falára akasztottam. Naponta többször is elmentem mellette és ahányszor csak megcsodáltam, visszaidéződött lelkemben az a csodálatos érzéssel teli hangulat. 

A második képet néhány évre rá, telefonnal készítettem annak a családi háznak az udvarán, ahová költöztünk és évekig laktunk. A két kép hasonlósága döbbenetes erővel hatott ránk! 

Felhívom a figyelmet, a boltíves ablaksorra és a virágtartó vödörszerű formájára. A hosszú növényekkel szegélyezett bejáró és az árkádsor is magáért beszél! Akik akkoriban jártak nálam, láthatták, hogy a lámpáknak az udvarban pont ilyen formájuk van. 

A két kép között a különbség csupán annyi, hogy az első a Kanári szigeteken készült, a második pedig Pesterzsébeten! 

Na bummm! Kicsire sohasem adtunk! 

 

Csaknem mágnesként hívjuk magunkhoz azt, amire sokat gondolunk. Aki folyamatosan előre vivő, boldog, örömteli gondolatokat táplál, az örömteli személlyé válik. E magas frekvencia tartomány hasonlóan pozitív tapasztalásokat, körülményeket teremt bennünk, a legtöbbször, precíz pontossággal fénymásolja le a fizikai világunkra mindazt, amely bennünk zajlik. Éppen ezért érdemes a legvarázslatosabb dolgokkal foglalkoznunk a mindennapjainkban!Gyermekrajz az ebédlő falán...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A későbbi családi házunk kertje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretetemmel,


Holló-Szabó Julianna 

 

 vissza