Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > BLOG > Minden, amit TE adsz megsokszorozódva tér vissza hozzád!

Minden, amit TE adsz megsokszorozódva tér vissza hozzád!


Számtalan történelmi, vallási, népi hagyományokról szóló, elveszett világokból fennmaradt írásos és történelmi emlék szól arról, hogy az emberek életében folyamatosan jelen volt az áldás. Kísérte mindennapjaikat az asztalnál, a kapcsolataikban, a tevékenységeikben.

Megáldották az ételt, megszentelték a vizet, a bort, a házaikat, a gyermekeik jövendőjét, a fiatalok házasságát, a férj a feleséget és a feleség a férjet. A földműves a vetést és a termést, az iparos a gyárait. 
adtak a barátjukra, rokonaikra, állatokra és növényekre. Ezért sugároztak ekkora nagy vitalitást magukból. 
Atlantisz aranykorában az emberek folytonosan isteni áldást.

 

A puszta szándékoddal képes vagy bármit és mindent az isteni energiába meríteni. Egy áldás megszépíti a víz kristályos felépítését, és ragyogóvá teszi minden élőlény sejtfelépítését. Nyugalom szigetévé teheted otthonodat, biztonságos eszközzé a gépjárművet, amivel közlekedsz, erőt adhatsz a tevékenységeidnek, védheted vele a családodat, élelmed minden morzsáját hasznosíthatóvá alakíthatod. 

Nem csak a hagyományőrzés szép szándéka adta az ötletet ehhez a néhány sorhoz. Az igazi apropója a hírlevélnek az új fizikára (kvantum fizikára) alapozott néhány felismerés. Nevezetesen: A gondolatod erejének a minőségével megváltoztathatod a fizikai világod minőségét. Tőled függ, hogy a körülötted történő események áldást vagy romlást hoznak a fejedre. Régi korok valamit tudhattak erről. Itt az ideje, hogy a meseszerű elemeket lefejtve a tárgyról azok is észbe kapjanak, akik elhatárolódnak még az új világ felé történő nyitástól. 

Amikor elérkezik az idő, hogy az ember újra rádöbben gondolati-lelki energiájának a mérhetetlen hatalmára, minőségi változás kezdődik el az életében. Ebben a tárgykörben most nincs más dolgod, csak hogy hozzászokj: Ossz áldást! 
 

Áldj meg ma mindent és mindenkit, amivel, és akivel találkozol! Minden néma vagy hangosan kimondott áldásoddal a másikat az isteni fénybe juttatod, legyen az a barátod, ellenséged vagy egy teljesen ismeretlen ember. Kívánj neki szeretetben minden jót és lelki szemeid előtt lásd a másikat boldogulni. 

Áld meg a használati tárgyaidat, ételedet, állataidat, növényeidet, lakóhelyedet és tevékenységedet, hogy azok a te energiamintáidat átvéve a legtökéletesebben szolgáljanak téged. 

Ezzel fényt gyújtasz a világban. És ne feledd: Minden, amit TE adsz megsokszorozódva tér vissza hozzád! 

HASZNÁLD HATALMADAT, HOGY FÉNYT HOZZ A VILÁGBA! 

 vissza