Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > BLOG > Fejezd ki háládat az életmódoddal

Fejezd ki háládat az életmódoddal


Az Életerőnek oka volt arra, hogy oda küldjön téged, ahol éppen vagy. Talán nem érted még a lényegét. Talán valamilyen belső munkát akar elvégeztetni veled. Lehet, hogy tanítani, késztetni, fejleszteni akar téged, esetleg látni akarja, hogyan válaszolsz a nehézségre. Az is lehet, hogy azért vagy éppen ebben a helyzetben, hogy részt vehess egy munkában, amelyet másokkal együtt kell elvégezned. Talán hatással kell lenned másokra. Bármi legyen is az ok, neked mindenképpen azt kell választanod, hogy boldog és hálás légy, tudván, hogy okkal vagy ott, ahol éppen most vagy. 

Atlantiszban köszönetet mondtak az emberek mindig a lehetőségért, hogy a Földön élhetnek, és tapasztalhatnak. Ezt a hálát nemcsak gondolatokkal és szavakkal fejezték ki, hanem a boldogságukon, nevetésükön és életkedvükön keresztül, a nap minden egyes percében árasztották magukból a hálát. Mindent, amit tettek, egész szívükkel végezték. Az Univerzum pedig erre a beállítottságra bőséggel reagált. Akkoriban Atlantisz lakóit jótéteményekkel, bőséggel és bölcsességgel halmozta el folyamatosan az Életerő.

 

A hála az imádság legtisztább formája, és egy kulcs a bőséghez. A tanács így szól: tudatosan ténykedj, hogy jól menjen a dolgod, és mindenért, amit csak megkívánsz, úgy mondj köszönetet, mintha már megkaptad volna. Ez szabadítja fel az Univerzum nagyvonalúságát. 

  • Ne kérdőjelezd meg a Forrásodat, kezdj bízni benne.
  • Ne gondold, hogy mindenkinek sikerülhet, csak neked egyedül nem.
  • Több vagy annál a fizikai testnél, akit a tükörben látsz. Mert nem látsz a fizikai testednél tovább, azt vélelmezed, hogy nincs hatalmad jobbítani az életed minőségén.
  • A legtöbb ember azért fél, azért beteg és azért szűkölködik, mert nem szánt még néhány percet arra, hogy elgondolkozzon, ki is ő valójában és hogy továbblásson a fizikai testénél.
  • Csak a fizikai testének az erejére számít, csak a fizikai erőnlétét használja. Mivel tudja, hogy kicsi, gyenge és sérülékeny, nem is mer hinni a gyógyulásban és a gazdagságban, a nagy tettekben, a nyerésben. Inkább megelégszik a vélelemmel, hogy ilyesmi csak másoknak járhat.

 

De abban a pillanatban, ahogy ráeszmélsz a tényre: nagyhatalmú energiák birtokában vagy, megváltozik az életed! Abban a pillanatban rákapcsolódsz a Kozmikus Teremtő Energia hullámhosszára, ahol az ügyeidre való válaszok találhatók. Máris nagy tettek, kimagasló eredmények, rendkívüli események részese lehetsz. Ne csak a fizikai tested erejét használd, mert az csak egy ezreléke a lehetőségeidnek! Használj minden erőforrást magad körül. 

Hogyan indulj el? Döbbenj rá, hogy nem véletlen műve vagy csupán és éppen ott van feladatod, ahol éppen vagy. Légy hálás és boldog, hogy felhatalmaztak ennek a munkának a végzésére! Hozd ki belőle a maximumot az egész életmódoddal. Máris kapcsolódsz a Teremtő Energiákra. Az igazi, értelmes, értékes élet itt kezdődik! 
Erre a legjobb alkalom most, pontosan ebben a pillanatban érkezett el.

 

Fejezd ki háládat az életmódoddal! vissza