Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > BLOG > Formával azonosulás tévedése

Formával azonosulás tévedése


Óriási kibillentségeket okoz az ember életében, ha elkövetjük azt a tévedést, hogy a formával azonosítjuk Önmagunkat!

 

Mit jelent ez a mindennapokban?

 

Ha azzal azonosítom magam, amit létrehoztam magam körül, pl. egy vállalatot vagy egy ingatlant s netán az leég, elviszi a bank, vagy bármi más történik vele, akkor téves emberi gondolatból kifolyólag azt hisszük, hogy magunkat veszítettük el, önmagunkból egy darabot. Pedig minden, ami építmény, anyag, a forma világához tartozik, és az anyagnak természete, hogy az elmúljon. EZ TÖRVÉNY!

 

Azonosíthatom magam egy kapcsolattal! Azonosíthatom magam azzal, hogy én, attól vagyok EGY, hogy van társam. Teljesen mindegy, hogy nő vagyok, vagy férfi. Abban a pillanatban, ahogy ez a társ arrébb áll, mert épp máshol van dolga, vagy másképp gondolja az életet, attól a pillanattól fogva én vesztesnek érzem magam. Nagyon sokan mély depresszióba esnek ilyenkor, évekig gyászolnak, különböző szerekhez nyúlnak , vagy sorolhatnám még azokat a tevékenységeket, amelyeket elkövet az ember ezekben az esetekben.

 

Vannak, akik a testükkel azonosítják Önmagukat. Nagyon sok olyan embert látunk, aki azt hiszi, hogy az a forma, amit otthon lát a tükörben az vagyok én. És nagyon sok inkarnációnak kell eltelnie ahhoz, mire rájövünk, hogy kik is vagyunk valójában.

 

Nem egy vagy azzal a formával, amiben laksz éppen. Nem egy vagy a testeddel, nem egy vagy a kapcsolatoddal, a házasságoddal, nem egy vagy az éppen aktuális sztoriddal!

 

A belső erőd, a VAGYOK-od fogja kimondani, hogy ki vagy Te, és miért vagy ezen a Földön.

 

Amikor rájössz erre, és nem fogadod el mindazt, ami kint van előtted. Hogy minden illúzió, és csak az elméd szüleménye, az elméd kivetülése. Abban a pillanatban, ahogy ezt megérted, rájössz arra, hogy hatással tudsz lenni rá. Onnantól kezdve Te határozod meg, hogy ez a VAGYOK, hogyan formálódjon.

 

Na ezért jöttünk a Földre!vissza