Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > BLOG > Írj bestseller regényt az életeddel

Írj bestseller regényt az életeddel


Lássuk be, vannak napok, ahol nehézségek támadhatnak, napok, ahol azt mondjuk: látod, nekem nincs szerencsém, nincsenek meg azok a képességeim, mint annak az embernek, én nem vagyok olyan tehetséges, mint mások, nem vagyok elég okos, nincs olyan testem. LEHET! De cserébe, ami biztos az, hogy ahhoz képest, aki vagy, hős is lehetnél!

 

Én mélyen hiszek abban, hogy megírhatod a saját történetét önmagadnak, amely inspirál téged, és a saját  főhősöddé válhatsz benne. A legszebb ajándék, amit megtehetsz önmagadnak, hogy saját méretre szabod az életedet. Ez azt is jelenti, hogy megrajzolod, és megtervezed azt az embert, akivé válni akarsz.

 

NEKEM megvan rá a lehetőségem, és NEKED is megvan rá a lehetőséged! Ez a mindennapokban csak annyit kér tőled, hogy feltedd a kérdést, mit tehetek ma önmagamért és a többiekért? Valamint eldöntsd, hogy megérdemled azt, hogy egy szenzációs életed legyen, megérdemled, hogy szenzációs légy!

 

 A regényed a mindennapos apró tetteknél kezdődik. Kérdezd meg önmagadtól: mi teszek azért, hogy az álmaimat elérjem, mit teszek azért, hogy olyan életem legyen, amit szeretek, hogy boldognak érezzem önmagam? Mit teszek, hogy büszke lehessek önmagamra, hogy tanuljak, hogy gyarapodjak, hogy fejlődjek?

 

Végeredményben legendát írni nem tesz mást, mint a mindennapos tetteidet megvizsgálni. Minden alkalommal, amikor az élet válaszút elé állít, és el kell döntened, hogyan viselkedj, vajon úgy ahogy a régi éned viselkedett, vagy úgy-e ahogy az új éned, akkor az élet nem tesz mást, mint egy magasugró lécet tart eléd. Azt figyeli vajon veszed-e az akadályt, és legyőzöd-e önmagadat.

 

Van egy kedvenc gondolatom Maximustól: Amit az életemért teszek, az örökkévalóságban visszhangzik.

 

Most itt azonnal hozz döntést, hogy rendszeresen megkérded önmagadtól, hogy ÉN hogyan járulhatok a világhoz azáltal, hogy haladok, és fejlődök.

 

 

Képzelj el egy teljesen más életet! Tervezd újra, gondolatban a dolgokat, amiket szeretsz, hogy egy új víziód, egy kreatívabb életed legyen, hogy kihívások elé állíthasd magad, hogy legyőzhesd magad minden téren. Így biztos, hogy az életed és a többiek élete is jobb lesz. Ezt jelenti „legendás hírű regényt írni önmagadról”, rádöbbenni arra, hogy végeredményben minden tetted az örökkévalóságban rezeg vissza.

 

 

 

A kérdés most pedig az, hogyan döntesz? Vajon megteszel-e olyasmit ma, amit eddig még nem tettél meg? Megírod-e vajon az örökkévalóságnak a TE történetedet?vissza