Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > BLOG > Reggeli behangolás fontossága

Reggeli behangolás fontossága


Mi lehet az oka annak, hogy a társadalom nagy része retteg, fél, szorong a saját maga bőrében és egyáltalán ahol él? Ennek az, az oka, hogy nem vagyunk elég tudatosak, és nem figyeljük meg azt, hogy a gondolataink merre járnak!

 

Tudtad-e hogy a gondolataink saját lények, saját élettel bíró, önálló entitások, amelyek mindig is voltak, és mindig is lesznek körülöttünk? Az, hogy minket milyen gondolatok foglalkoztatnak egyes - egyedül attól függ, hogy hova hangoljuk be magunkat az adott napon.

 

Ha az ember szomorú, ítélkezéssel teljes, dühös, haragos, akkor valószínűleg egy alacsony régióban találja magát frekvenciájában, és így nyilván médiummá válhat olyan gondolatoknak, amelyek nem igazán üdvözítőek a számára.

 

Ezért reggelente hangolódjunk be egy olyan magas lelkiállapotra, ahol a fő szándékunk az, hogy rendet tegyünk, szépséggel telítsük az életünket, gyógyítsunk, tanítsunk és alapvetően a fényt szolgáljuk az adott napon.

 

Ha így kezded a reggelt és kimondod, hogy ez lesz a legcsodálatosabb napom a világon! Minden, amit teszek tökéletes lesz! Minden, amit elintézek, megfőzők,elolvasok, amit véghez viszek, az ajándéka lesz a világnak! Meg fogod látni, hogy a világ is ajándékkénét fordul feléd, és amit kigondol a lelked túlmutat a saját szükségleteiden, túl mutat rajtad…

 

Tehát, ha beleveszed az életedbe ezt a rutint és reggelente legalább egyszer, használod és behangolod magad. Figyeld meg, hogy milyen eredményei, milyen tapasztalásai, milyen örömei jönnek szembe veled az életednek. Ez a tudatosság! Ez az odafigyelés ott legyen nap, mint nap. Ugyanis, ha nem figyelsz a gondolataidra, és engeded elkószálni őket, rabságban tarthatnak, és alacsony szintre húzhatnak le.

 

Te soha ne engedd meg! Igenis minden reggel hangold be magad! Napközben folyamatosan kontroláld, hogy ott vagy-e még és árasztod-e magad körül a fényt, teszed-e azt a dolgot, vagy azt a munkát, amiért a Földre jöttél!

 

Ha többet szeretnél tudni az ilyen és hasonló témákról, akkor várunk szeretettel a www.holloszabojulianna.com weboldalunkon Facebook oldalunkon es Youtube csatornánkon. Iratkozz fel, hogy ne maradj le a legfrissebb híreinkről, tippjeinkről ötleteinkről.

 

Várunk szeretettel!vissza