Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > KAPCSOLAT

KAPCSOLAT


Holló-Szabó Julianna


 

Holló-Szabó Julianna (Júlia) víziója szerint a globális életminőség-emelkedés úgy érhető el, ha az egyén szintjén gyakorlunk hatást a tudatos gondolkodásmód kialakítására.

 

Író, személyiségfejlesztő tréner, életvezetési tanácsadó, az emberi gondolkodás kutatója. Közel harminc éve vizsgálja az ember lényének lelki, és szellemi szféráit, amelynek eredményeit közel tíz esztendeje, rendszeresen meg is osztja hallgatóival.

 

A GHV Lélektudatosságfejlesztő központ megalapítója.

Központjának missziója nem más, mint hétköznapi nyelvre fordítani és átadni mindazt a tudást, amelyet az ember alig ismerhet meg önmagáról a szokványos oktatási rendszereken belül.

 

Különleges módszertanának köszönhetően, a mindennapos gyakorlatba ültetett új szokásrendszerek megfelelő megvilágításba helyezik a nála segítséget keresők önmagukról, és a világról kialakított képét.

 

Hittel vallja, hogy termékein és szolgáltatásain keresztül az ember összhangba kerül a vitathatatlan természeti törvényekkel, amelyek ismerete beteljesedést, ragyogó emberi kapcsolatokat, testi-lelki-szellemi egészséget, anyagi boldogulást, életen át tartó gazdagodást, és ragyogó, megnyugtató megoldásokat teremtenek.

 

 

Elérhetőségek:

 

E-mail: info@ghv.hu

Telefonszám: + 36 20 589 2766

Skype: hollo.szabo.julianna600

 

Személyesen Budapesten: 

Cím: 1112 XI. ker. Budapest, Irhás köz 6. 

 

Pap Boglárka


       Email: info@ghv.hu

      Telefonszám: +36 20 225 2227  

 

 

       Személyesen Budapesten: 

      Cím: 1112 XI. ker. Budapest, Irhás köz 6. 

 

 

 

 

 

 

 

     Pap Boglárka

     Vezetői asszisztens