Holló-Szabó Julianna

Tudatosságfejlesztő tréner-előadó, életút-vezetési tanácsadó

+36 20 589 2766
Pap Boglárka vezetői asszisztens
Kérdezz tőlünk bátran!
Főoldal > KONZULTÁCIÓK > Exkluzív Egyéni Program - 9 hónapos

Exkluzív Egyéni Program - 9 hónapos


El tudod képzelni, milyen más lenne az életed, ha kilenc hónap tudatos odafigyelést ajándékoznál önmagadnak?

 

El tudod képzelni, hogy létezne valaki, akinek feltehetnéd az önmagaddal kapcsolatos kérdéseidet, amelyekre eddig nem kaptál senkitől sem választ?

 

Játssz el a gondolattal, hogy a felismerések, amelyekhez hozzájutsz, elkezdenek működni az életedben…, a hatásuk pedig folyamatos haladást idéz elő, erőteljes, bőséges, sikerekben gazdag élettapasztalatok formájában…

 

Képzeld el, hogy hozzáférhetnél azokhoz az anyagokhoz, amelyeken keresztül új, sikeres szokásrendszereket teremthetnél…

 

De, most komolyan, tedd föl önmagadnak a kérdést, szükséged lenne-e ilyen csodás tapasztalásokra, olyan vezetés mellett, amely közben rámutat, merre induljon tovább az életed.

 

Aki komolyan veszi a sikereit, a válasz egy határozott, és erőteljes IGEN kell, hogy legyen!

 

Nézz körül, és őszintén valld be önmagadnak, van-e a környékeden valaki, olyan mentor, mint Júlia, akivel beszélhetsz a téged érintő kérdésekről.

 

Amennyiben igen, az nagyszerű!

 

Ha nincs, és szeretnél valakit, aki elvezet oda, ahová Te akarsz elmenni, akkor nem vagy egyedül. Sok ember van így ezzel rajtad kívül!

 

A kőkemény igazság

 

Az igazság pedig az, hogy az ember keresi tudat alatt azok társaságát, akik hatással bírhatnak a személyére.  A hétköznapi gondolkodású társaitól viszont az egyetlen útmutatást, amelyet kap, az a legtöbb esetben ugyanaz, amelyet önmagának is adna, vagy még rosszabb esetben, még kellemetlen helyzetbe is sodorják.

 

Ez történik akkor, amikor, az ember a véletlenre bízza az élete alakulását, és a kényelem vesz erőt rajta…

 

Ha ebbe a kategóriába tartozol, az tévedés, amiért jelenleg is óriási összegekkel fizetsz, tehát feltétlenül szükséges a változás!

 

Ugyanis az igazi veszteség nem az, amit elvesztettünk, hanem az, amit meg sem teremtettünk!

 

Itt van a lényeg. Ha kiemeled önmagadat a nagy tömegből, a középszerűségből, létrehozod az életedben a sikert, aktívan gondolkodva, határozott szándékkal nekilátsz megjavítani az életedet, és még többet hozol ki belőle, akkor tudatosan bővül a valóságod, és sikert sikerre halmozol az életed minden területén. Ha ez a szándékod, akkor veregesd bátran hátba magad! Te más vagy!

 

A jó hír az,

 

hogy nem kell keresgélned tovább széltében-hosszában, csatlakozni különböző online fórumokhoz, vagy a közeli kávézóban ücsörögni mentorodra várva, hogy végre valaki befogadjon, vezessen, hogy jobb eredményeket érhess el. Holló-Szabó Julianna megteremti ezt a számodra.

 

Igen így van! Most csatlakozhatsz Holló-Szabó Julianna mentorált csapatához. 

 

Képzeld csak el…

 

miután hozzáfértél Júlia tudásához, megtanít a tapasztalataira, felteheted a kérdéseidet, kidolgozza neked pontról pontra a stratégiádat, átjár a lelkesedése, felráz, és rámutat akár a napi szintű teendőidre.

 

Ez egy hihetetlen lehetőség, hogy csatlakozz egy saját kezűleg kiválasztott, egyénileg dolgozó, exkluzív csapathoz! A foglalkozások, 9 hónapon át, olyan környezetben, és olyan hangulatban zajlanak, ahol kifejezetten felépítheted, kibővítheted és megjavíthatod az életedet.

 

Részletes információkért jelentkezz az alábbi elérhetőségen. Munkatársunk hamarosan, ajánlat keretében, részletes tájékoztatót küld.

 

info@ghv.hu

 

Üdvözlettel

Holló-Szabó Julianna

 

 vissza